Deejay till den stora dagen...

Med rätt Deejay får du en minnesvärd dag

DJ till bröllop

DJ till bröllop

Söker ni en erfaren och professionell DJ till bröllop har ni hittat rätt. Varje bröllop är unikt och bröllopsdagen är förhoppningsvis en av de större dagarna ni upplever, så allt måste vara perfekt, även musiken. Vi har duktiga DJ:s som har lång erfarenhet av bröllopsfester och har spelat musik på alla tänkbara bröllop genom åren. Bokar ni discjockey genom oss gör vi alltid, oavsett genre och musikstil ett unikt upplägg av musiken, så den passar just er och era gäster oavsett åldrar.

I god tid innan bröllopet går vi tillsammans igenom vilken typ av musik som ni tror passar denna kväll. Ni kanske har en lista med låtar som ni vill ska spelas, det går självklart bra. Önskelåtar är givetvis välkommet under kvällen. Allt för att stämningen ska vara på topp.

Retrodisco är mest aktiva längs med västkusten och har hyrt ut DJ till bröllop i bland annat; Göteborg, Smögen, Grebbestad, Strömstad, Lysekil och vid några tillfällen även Stockholm och ett antal andra platser. Så vi är tillgängliga för bröllopsdisco i stora delar av landet. Pris beror på hur många gäster ni kommer att vara och hur lokalen ser ut osv.

Välkommen att kontakta oss, berätta lite om er tillställning så tar vi fram ett bra pris för en DJ till ert bröllop.

DJ till bröllop – Retrodisco.se

DJ till bröllop & bröllopsfest

+46 (0)708 86 96 40