Professionell DJ till företagsevent

Dj till företagsevent

Dj till företagsevent i Göteborg

Dags att hyra en DJ till ert företagsevent? Ventic Sweden AB som vi på Retrodisco drivs av har förmedlat DJ:s till företagsevent och firmafester i många år. Totalt har Ventic över 25 års erfarenhet i discobranschen. Därför har vi många idéer på hur man kan skapa god stämning för denna typ av tillställningar. Varje event är unikt. Ofta finns det många olika önskemål och viljor denna kväll, så det gäller att spela rätt låt vid rätt tillfälle.

Vi föredrar därför personlig kontakt innan festen, där vi går igenom musikval, antal gäster och åldersspann osv. Utifrån det gör vi ett väl anpassat upplägg av musiken, så den passar just er firmafest. Allt för att kvällen ska bli så lyckad och så trevlig som möjligt.

Vill du komma lättare undan, ta gärna en titt på våra beprövade och omtyckta partyevents där DJ:n spelar musik från 70-, 80- eller 90-talet. Där finns några säkra kort som fungerat bra på bl.a. företagsevent genom åren. Givetvis går det bra att blanda musik från olika årtionden om så önskas. Vi anpassar oss gärna och viktigast är att gästerna har det roligt på dansgolvet.

Helhetslösning gällande ljud & ljus till er firmafest

Hyr du discjockey till företagseventet genom oss hjälper vi också gärna till med ljud- och ljusanläggning. Då skräddarsyr vi en utrustning som passar evenemanget gällande storlek, lokal och budget. Självklart levererar och installerar vi anläggningen också. Så att ni kan slappna av och njuta av festen.

För att se referenser och läsa mer gällande firmafest och företagsevent besök vår hemsida för företagskunder: Ventic – DJ till firmafest & företagsevent

Ventic utgår från Göteborg, Hunnebostrand och Strömstad. Vi tar spelningar på hela västkusten och de större delarna av landet. Kontakta oss och berätta lite mer så ordnar vi tillsammans en kväll som du och kollegorna sent ska glömma.

DJ för företagsevent & personalfest

+46 (0)708 86 96 40