Deejay som spelar 80-tals klassiker på vinyl

100% fokus på 80-talet.

Minns du axelvaddar, pannband, benvärmare och framförallt 80-tals musiken. Musiken som enligt många var i en klass för sig. Vi kan 80-talet och nu ger vi dig möjlighet att minnas eller uppleva en kväll med låtarna som fyllde dansgolven på discoteken under denna tioårsperiod.

DJ som spelar vinyl

Musiken denna kväll spelas gärna på vinyl av DJs med över 20 års erfarenhet. Precis som man gjorde på discotek och nattklubbar på den gamla goda tiden. Allt för den rätta feelingen med lite knaster och sprak.

80 – talet bjöd på massor av hits

Michael Jackson, Madonna, Bon Jovi, Bryan Adams, Pointer Sisters, Diana Ross, Modern Talking, Fancy, Cindy Lauper samt våra svenska stjärnor som Lili & Susie, Anki Bagger, Roxette, Freestyle, Tomas Ledin och Europe. Vi har dammsugit hyllorna med vinyler för att hitta de stora hitlåtarna som gick varma mellan 80 – 89. Alltför att kvällen ska bli komplett. Detta 80-tals event får fart på dansgolvet oavsett ålder på gäster.

Dj till 80-talsfesten

Discjockeyn som åker på detta event har själv upplevt 80-talets charm och har spelat på massor av 80-talsfester. Han kan förmedla den rätta känslan från just detta decennium. Vi spelar helt enkelt musiken ni alla känner igen och som ni kan dansa och sjunga med till. 100% igenkänningsfaktor! Givetvis dyker en och annan tryckare upp under kvällen. Om du söker en DJ till 80-talsfesten har du hamnat rätt. Vi kan 80-talet! Ett säkert kort på firmafesten, kalaset eller nattklubben.

Några kunder som bokat detta event genom åren: Ikea, Fortum,Skatteverket

Ljud och ljus hjälper vi givetvis till med vid behov.

Retrodisco

+46 (0)708 86 96 40