Erfaren DJ till julfest

DJ till julfesten

DJ till julfesten

Dags att hyra DJ till er julfest?Då har du hamnat helt rätt. Med närmare 25 år i discobranschen så har vi levererat DJ’s till julfester flertalet gånger. Våra DJ’s är lyhörda, har bred repertoar och vi anpassar oss efter publiken för att skapa en skön partystämning med bra fart på dansgolvet. Givetvis är önskelåtar välkommet under kvällen.

Musiken som oftast spelas på denna typ av evenemang är de stora hitsen som få kunnat undgå att höra. Låt dig inte luras av namnet retrodisco, vi spelar även dagens populäraste hitlåtar som toppar listorna just nu. Vi blandar helt enkelt gamla och nya hits för att tillfredsställa en så bred publik som möjligt. Det kanske redan är bestämt vilken typ av genre eller vilket år, årtionde musiken ska vara ifrån. Inga problem – självklart fixar vi det också!

Vill du göra det enkelt tittar du på våra färdiga koncept från bl.a. 80-talet och 90-talet.

80-talet behöver förhoppningsvis ingen närmare presentation musikmässigt. Under detta årtionde sprutade det ut hits som håller än idag och fyller fortfarande dansgolven på längden och tvären.

90-talet har varit poppis ett bra tag och konserterna säljer fortfarande som smör i solsken. Här finns det också massor av musik som lyfter stämningen upp under taket. Vi lovar en hitkavalkad med den festligaste musiken från 90-talet.

En julfest med hålligång | Boka en erfaren DJ

Låter du någon av våra rutinerade diskjockeys ta hand om festen blir det ett jäkla hålligång och en massa goa låtar. Det blir många sköna danssteg och förmodligen ett och annat snedsteg beroende på vad för dryck som intagits. Risk för ont i fötter samt utslitna skor finns. Men skohandlaren ska ju också överleva. Bokar du discjockey ifrån oss bidrar vi gärna med lite finurliga tips och idéer för en stämningsfull kväll. Passa på att boka deejay redan idag – ring 0708 86 96 40 så berättar vi mer och lämnar prisuppgifter.

Hyr du discjockey till julfest genom oss hjälper vi gärna till med ljud- och ljusanläggning som passar evenemanget gällande storlek, lokal och budget. Kontakta oss och berätta lite mer så ordnar vi till en kväll som du sent ska glömma.

Retrodisco är mest verksamma på västkusten och har hyrt ut DJ för julfest i områden såsom; Smögen, Grebbestad, Strömstad, Lysekil, Kungälv och Göteborg. Vid några tillfällen har vi även åkt över till Stockholm och satt fart på ett och annat dansgolv. Så vi har erfarenhet och är tillgängliga för julfester i stora delar av landet.

Några hotell där vi spelat på julfester genom åren:
Elite Hotel Marina Plaza – Helsingborg
Falkenberg Strandbad – Falkenberg
Strömstad Spa – Strömstad

Med närmare 25 års erfarenhet på nattklubbar och privata tillställningar är du i goda händer. Vi ser fram emot att höra från dig.

DJ för företagsevent & personalfest

+46 (0)708 86 96 40