Retrodisco tar med er på en nostalgisk vinlyl resa från 70-,80- & 90-talet

Retro 240 – DJ som spelar vinylRetro 240 = ett glatt nostalgiparty där gäster brukar dansa och sjunga in på småtimmarna till en DJ som spelar hitsen på äkta vinyl.

Konceptet där vi spelar de stora partylåtarna från 70,80 och 90-talet.

Retro 240 kommer ifrån de tre årtionden 70+80+90 = 240. Här blandar vi och ger friskt med låtar från både svenska och utländska artister på lite smått knastrande vinylplattor.

Factory, Gyllene Tider, Magnum Bonum, Noice och Snowstorm är bara några i mängden av de svenska artister som åkte runt i Sveriges folkparker och höjde stämningen. Självklart ligger dessa artister med i skivbacken denna kväll. Diggi – Loo Diggi – Ley, Främling och Dansa i neon är andra låtar som brukar dyka upp fram på småtimmarna. Allt för ett riktigt gött party!

Det är inte bara Svensk musik vi fokuserar på denna afton

Eddy Grant, Opus, Prince och Whitney Houston har vi lyckats trycka ner i väskan och är i gott sällskap av Knock on Wood, Born to Be Alive, Summer of 69, Pump Up the Jam, Rhythm Is a Dancer, What Is Love och några hundra till. Här brukar det finnas något för de flesta smaker.

Retro 240 är ett glatt nostalgiparty där gäster brukar dansa och sjunga in på småtimmarna.

Har du speciella önskemål fixar vi givetvis det, inga konstigheter.

Detta koncept passar på : företagsevent, privat festen, folkets hus, klubbar osv.
Vi utgår från Strömstad, Hunnebostrand och Göteborg. Undrar du över något, slå en signal eller mejla, så hittar vi på något kul tillsammans.

DJ för företagsevent & personalfest

+46 (0)708 86 96 40