Retrodisco tar med er på en resa genom 90-talet

90 – talet har gjort comeback

90 – talet är en av våra specialiteter, här har vi grävt i skivhyllorna med den långa armen och hittat de goa låtarna som var heta under detta årtionde. Så är det 90-talsfest, kalas eller kanske firmafest på gång? Låt då någon av våra DJs lotsa er genom kvällen med den bästa musiken från 90-talet.

Musik för de flesta åldrar

90-talets eurodance/eurodisco med bla. E-Type, Dr Alban, Aqua, Snap och Haddaway fick dansgolven att koka och folk dansade så skosulorna nästan smälte. Många förknippar säkerligen 90-talet med eurodance men det fanns självklart andra stilar också.

Modern Talking, Boney M och Bad Boys Blue är bara några artister som gjorde nyinsinspelningar från sina stora hits från 70 & 80-talet och hamnade på hitlistorna igen. Ace of Base var grymt stora, Red Nex med Cotton Eye Joe var en låt som drog igång dansgolvet galet bra. Backstreet Boys och Spice Girls hade också sin storhetstid vid denna tidpunkt och hade monsterhits.

Covers var en stor grej detta årtionde med låtar som tex. Stayin Alive, Da Ya Think Im Sexy och sist men kanske inte minst Corona – Baby Baby. Dessa spelades mycket av DJs både på nattklubbar och radiostationer. Kort och gott bjöd 90-talet på massor av musikstilar och här finns oftast något som brukar tilltala de flesta.

Deejay som lirar vinyler

En kväll som denna är det ju inte fel att boka en discjockey som lirar vinylplattor precis som man gjorde på nattklubbar och discotek en bit in på 90 – talet. Allt för den rätta retrokänslan.

Bokar du DJ till fest, företagsfest via oss skräddarsyr vi kvällen just efter era behov. Ljud och ljus hjälper vi också till med om så behövs.

Tveka inte att kontakta oss för mer info. Vi svarar med nöje på dina frågor.

Retrodisco

+46 (0)708 86 96 40