DJ till födelsedagskalas & fest

Dj till fest & födelsedagskalas

Dj till fest & födelsedagskalas

Boka DJ till fest & födelsedagskalas

Så du letar DJ till fest eller födelsedagskalas, då har du hittat rätt. Det spelar ingen roll om det t.ex.. är: 25-, 30-, 40- eller 50 årsfest du har på gång – vi anpassar oss efter dina gäster och levererar alltid vårt bästa.
Med lång erfarenhet inom branschen vet vi hur ett dansgolv skall underhållas och vi spelar på de flesta typer av tillställningar såsom; spontanfest, barnkalas, sommarparty, studentfest, dagsfest och gatufest.

Stort musikutbud

Vi spelar musik från: 50, 60 ,70 ,80 och 90-talet fram till dagens hitlåtar i alla möjliga genres. Under åren som gått har vi fått förtroendet att leverera discjockeys till en hel del temafester. Detta både på nattklubbar och privata fester.

– Varför inte en 70-tals kväll med gamla discodängor
– En nostalgitripp genom 80-talet där Dj’n spelar gamla godingar på vinyl
– Kanske en fartfylld kväll med de stora hitsen mellan 1990 – 1999

Har du egna idéer eller kanske vill ha tips är det inga problem. Spontana önskningar är självklart alltid välkommet under kvällen, så att alla blir nöjda och glada. Vi kan även göra ett unikt upplägg just för din kväll, om så önskas.

Retrodisco är mest aktiva på västkusten och har hyrt ut DJ för fest och party i följande orter med omnejd; Smögen, Grebbestad, Strömstad, Lysekil, Göteborg, Uddevalla, Kungälv, Tjörn och Halmstad. Vi tar emellanåt även uppdrag i Stockholm och i övriga delar av landet.

Vad kostar det att hyra DJ?
Pris beror lite på hur många festdeltagare det kommer samt hur lokalen ser ut och vilken utrustning som behövs. Utifrån detta tar vi fram en passande ljud och ljusanläggning som möter dina behov och lever upp till dina gästers förväntningar. Kontakta oss på telefon eller via e-post så berättar vi mer och ger dig prisuppgifter.
Efter många år bakom skivspelare och mixerbord har vi god erfarenhet av denna typ av tillställningar. Så du är i trygga händer.

Boka DJ till födelsedagskalaset eller festen redan idag!
Kontakta oss så berättar vi mer.

DJ till fest & kalas

+46 (0)708 86 96 40